MISIUNE, VIZIUNE ȘI VALORI

Viziune guvernamentală

cine are vederea s-a așezat

Hop și Caravana! În urma selecției am fost aleși să activăm în regiunea de dezvoltare sud-est prin: - susținerea capacității operaționale a ONG-urilor din domeniul voluntariatului; - încurajarea desfășurării de activități de voluntariat de către cetățeni; - medierea relației de colaborare dintre mediul ONG și autoritățile locale.

cum să mențineți vederea după operație

Având în vedere situația deosebită generată în acest an viziune guvernamentală epidemia de coronavirus și imposibilitatea desfășurării acestor acțiuni, activitatea în perioada stărilor de urgență și alerta s-a desfășurat exclusiv în mediul online și a avut la bază elaborarea unui Ghid privind optimizarea parteneriatului dintre autoritățile publice și mediul ONG.

De asemena, vom organiza în perioada următoare mese rotunde virtuale privind activitatea de voluntariat ceea ce va permite un dialog referitor la analizarea necesităților și oportunităților unor parteneriate locale, între autorități, promotori și potențial voluntari.

Viziune guvernamentală mai mult 7 iulie la Prima participare a Caravanei la Swimathon București a fost una cu t Cu toate acestea, Alexandra Maier a reușit să mobilizeze 3 super echipe de înotători virtuali marca ING Romania care viziune guvernamentală de la mână au reușit să atingă obiectivul propus și să ofere astfel Caravanei un boost pentru primele evenimente post-pandemie.

probleme de afectare a vederii

Mulțumim, oameni minunați! Ne-au crescut endorfinele când am văzut toată mobilizarea pentru cauza noastră.

Oferta lui Putin pentru Romania