Ce spunea Einstein despre Dumnezeu, cu un an înaintea morții sale

Viziune einstein

Conținutul

  tabel de traducere a viziunii

  Ultima licitaţie în urma căreia această scrisoare a fost vândută a fost organizată în anulcând a fost adjudecată unui colecţionar privat în schimbul sumei de În epistola sa, autorul teoriei relativităţii, care a murit la 76 de ani, nu cruţă nici iudaismul. Ţinând cont de experienţa mea, ei nu viziune einstein mai buni decât alte grad de hipermetropie de oameni, chiar dacă lipsa lor de putere îi protejează de cele mai grave excese.

  carte pentru îmbunătățirea vederii

  Altfel, eu nu percep nimic 'ales' la aceştia. Valoarea unora dintre scrisorile lui Einstein a crescut considerabil în ultimii ani. În octombrieun manuscris al fizicianului pe tema secretului fericirii a fost adjudecat la Ierusalim contra sumei de 1,56 milioane de dolari, preţul iniţial fiind estimat între 5.

  Epistola care va fi viziune einstein la New York la data de 4 decembrie este, după părerea specialistului, de o importanţă ''similară cu cea a scrisorii pe care Einstein a trimis-o preşedintelui SUA Franklin D. Roosevelt în prin care l-a avertizat pe acesta cu privire la eforturile germane de producere a unei bombe'' atomice.

  Christie's a vândut-o în contra sumei de două milioane de dolari.

  diagrame de dezvoltare a viziunii

  În luna martie, o scrisoare a lui Albert Einstein a fost vândută pentru suma de