Arik Einstein - Wikipedia

Miopie Einstein

Conținutul

  Arik Einstein este considerat unul din cei mai însemnați interpreți ai cântecului ebraic zemer ivri.

  test de vedere astigmatism

  Biografie[ modificare modificare sursă ] Arik Einstein s-a născut și a crescut la Tel Aviv, ca fiu unic al lui Dvora și al actorului Yaakov Einstein de la teatrul Ohel. Părinții săi au locuit la început ca subchiriași pe strada Gordon.

  cum să îmbunătățim vederea pentru miop

  Gordon, apoi la liceul orășenesc nr 4 din Tel Aviv. Einstein a fost campion de tineret al Israelului la aruncarea greutățiiiar vreme de 10 ani a deținut recordul de tineret al Israelului la săritura în înălțime 1,84 mîn anul fiind campion al Israelului la săritura în miopie Einstein adulți, cu scorul 1,80m.

  A jucat și baschet în echipa de tineret Hapo'el Tel Aviv juniori și apoi în cea de adulți.

  viziunea moleculară este ca

  În preajma serviciului militar tatăl său l-a îndemnat să se înroleze în cadrul Ansamblului artistic al armatei, dar el dorea să fie antrenor militar de sport. Nefiind primit în această categorie din cauza miopiei miopie Einstein, s-a prezentat în cele din urmă la o audiție a Ansamblului artistic al Nahal Tineretul militar agricol în fața unei comisii din care făceau parte actorii Haim Topol și Uri Zoharși cântăreața Nehama Hendelcare l-au acceptat în calitate de actor.

  Din vremea serviciului militar a rămas cunoscut cu diminutivul Arik. S-a remarcat prin vocea sa, între altele, în cântecul Lipa haeglon Lipa miopie Einstein.

  vedere încețoșată după criza hipertensivă