Oftalmologie

Medicina oftalmologie, Facultatea de Medicina – Departament 12 – Oftalmologie, ORL – umfcd

Conținutul

  Implanturile cristalinele Oculentis sunt cele mai inovatoare si printre cele mai performante din lume in momentul de fata si ofera cea mai extinsa gama de dioptrii, inclusiv posibilitatea de personalizare a cristalinului pentru fiecare pacient in parte.

  medicina oftalmologie

  Clinica Oftalmestet poseda o dotare in echipamente si aparatura noi, de varf pe plan mondial, a carei valoare depaseste Aladdin Topcon Biometru optic şi topograf cornean. Este cel mai nou şi performant biometru din lume în acest moment, care permite calculul puterii cristalinului artificial prin metoda non contact cu maximă precizie.

  medicina oftalmologie

  Microscop M F40 Leica M F40 este vârful de gamă de la Zeiss şi unul dintre cele mai bune şi performante microscoape operatorii din lume. În afara medicina oftalmologie imagini intraoperatorii excepţionale, are înglobată o cameră video Full HD.

  Cryomatic Keeler Cel mai performant și modern sistem criogenic de uz oftalmologic. Este un bisturiu care îngheață până la —90C.

  medicina oftalmologie

  Se utilizează la tratarea anumitor formațiuni tumorale care nu pot fi tratate altfel. Este unul din cele medicina oftalmologie sigure si fiabile echipamente de anestezie generala. Centurion Alcon Este cel mai performant echipament cu ultrasunete pentru chirurgia cataractei.

  medicina oftalmologie

  Reprezintă tehnologia de vârf a secolului XXI contribuind în mare măsură la procentul de reuşită a operaţiilor de cataractă.

  Cristaline Oculentis Implanturile cristalinele Oculentis sunt cele mai inovatoare si printre cele mai performante din lume in momentul de fata si ofera cea mai extinsa gama de dioptrii, inclusiv posibilitatea de personalizare a cristalinului pentru fiecare pacient in parte.

  medicina oftalmologie