kari este simplu pentru glaucom

Masa oftalmologului

masa oftalmologului miopia ochiului drept

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de lei. Cumpara de inca ,00 RON si beneficiezi de transport gratuit!

Publicat de: Expertmed LCDBRASOV - Informatii la: Masa cu elevatie electrica pentru echipamente oftalmologice Pret: neprecizat masa cu actionare electrica este un dispozitiv realizat cu tehnologii avansate din materiale de cea mai buna calitate. Publicat de: TotalmedBrasov - Informatii la: Scaun: PRIMA -   Tapiterie: skai negru -   Culoare combina: gri deschis - panourile combinei tapitate la fel ca   si scaunul dar cu skai gri cand tapiteria scaunului este neagra -   Lampa superioara: cu bec fluorescent -   Suport universal pentru proiector de teste

Garantie persoane fizice Garantie × Toate produsele comercializate de catre site-ul S. Produsele sunt noi, si se livreaza sigilate in functie de politica fiecarui producator si in ambalajul original masa oftalmologului producatorului. Unele dintre produse s-ar putea sa fie trecute in categoria de produse resigilate, in pagina de prezentare a fiecarui produs fiind trecut masa oftalmologului motivul resigilării produsului.

masa oftalmologului miopie am corectat-o

Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie. Termenul de garantie este din momentul livrarii produselor, conform datei mentionate in factura fiscala. Garantia este 2 ani pentru persoanele fizice, cu exceptia produselor a caror durata medie de utilizare este mai mica de 2 ani.

masa oftalmologului restabilirea vederii 05

Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie. In acest sens, definitia consumatorului este urmatoarea "orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care, in cadrul contractelor care intra sub incidenta prezentei legi, actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale".

masa oftalmologului miopie în Japonia

Orice reparare sau inlocuire a produselor va fi facuta in cadrul unei perioade rezonabila de timp, care insa nu poate depasi 15 zile calendarisitice.

La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte numar serialimpreuna cu accesoriile aferente si copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie.

Masa oftalmologica/ORL 500XLE

Cumparatorul are obligatia de a pastra certificatul de garantie si factura fiscala. In cazul aparitiei unei defectiuni, conform Legii nr.

masa oftalmologului minute pierdute din vedere

Durata termenului de garantie se prelungeste cu timpul scurs de la data la care s-a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate sau s-a predat produsul persoanei desemnate de catre acesta pana la data aducerii produsului in stare normala de utilizare, respectiv data notificarii in scris in vederea ridicarii produsului sau predarii efective a produsului catre consumator.

Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei.

Creier de vedere binocular Câți au auzit despre o astfel de boală neplăcută ca fotofobia ochilor? Motivele pentru aceasta pot fi foarte diverse. În articol vom încerca să ne dăm seama ce este această boală, care sunt cauzele ei și cum să se ocupe de aceasta.

Garantia produselor nu este transmisibila. Masa oftalmologului Neomed SRL are obligatie contractuala doar fata de titularul facturii de achizitie.

In cazul in care solicitarea de acordare a garantiei este nejustificata produs functional, produsele care nu respecta termenii si conditiile de acordare a garantieisolicitantul va achita taxele de transport tur-retur pentru produse si eventuale costuri de diagnosticare stabilite de unitatea de service.

In cazul persoanelor juridice acestea nu au calitate de consumator perioada de garantie este de 12 luni pentru produsele de folosinta indelungata si intre luni pentru restul produselor. Termenul de aducere la conformitate pentru produse este de maxim 30 zile.

masa oftalmologului fata are o vedere foarte slabă

Continua cumparaturile.