cu keratita poate alcool

Marca viziunii

Compania noastră Misiunea noastră Misiunea noastră este de a ajuta la îmbunătățirea și prelungirea marca viziunii speciale dintre oameni și animalele lor de companie.

marca viziunii pete de vedere pe alb

Viziunea Viziunea noastră este de a conduce segmentul premium al pieței de hrană pentru animalele de companie la nivel mondial, prin poziția noastră de lider mondial recunoscut în domeniul îngrijirii sănătății nutriționale pentru animalele de companie. Cu alte cuvinte, noi, ca și fondatorul nostru Marca viziunii.

  1. Machiaj, frumuseţe, cosmetică.
  2. Calmarul de vedere
  3. Miopia dobândită este
  4. Am viziune plus 10

Mark Morris Snr. Vrem ca lumea să știe că produsele Hill's pentru animalele de companie sunt cele mai bune pe care le poate cumpăra un proprietar de animale de companie. Filozofia Noi credem că toate animalele - de la animalele dumneavoastră de companie până la cele de care noi avem grijă - ar trebui să fie iubite și îngrijite pe toată durata vieții lor.

De aceea suntem mândri că hrana noastră poate face o diferență în viața logopedie afectarea vederii dumneavoastră de companie.

Vă oferim această garanție pentru angajamentul nostru privind bunăstarea animalelor de pretutindeni.

DOMNUL YVES ROCHER, UN OM, O VIZIUNE

Povestea noastră Buddy, inspirația din spatele hranei Hill's pentru animalele de companie Hrana Hill's a început cu excepționalul medic veterinar Mark Morris. Acesta credea că trebuie să avem grijă de sănătatea animalului de companie ca de propria sănătate.

marca viziunii examinarea ochilor pentru femei

Văzând legătura dintre nutriția deficitară și afecțiunile medicale ale animalelor de companie, Dr. Mark Morris a dezvoltat o hrană pentru animalele de companie care a fost superioară produselor existente pe piață.

Momentul de cotitură pentru Dr. Morris a venit atunci când a cunoscut un bărbat orb, Morris Frank, și pe îndrăgitul câine însoțitor al acestuia, Buddy. Buddy suferea de o afecțiune renală, iar el i-a cerut ajutorul doctorului Morris.

marca viziunii miopie călare

Morris știa că din cauza diverselor produse existente pe piață pentru animalele de companie, cu conținut ridicat de fosfor și proteine pentru a avea un gust mai bun, rinichii acestora puteau fi afectați. Astfel, el și-a propus să dezvolte o hrană cu conținut redus de sare, gust deosebit și valoare nutrițională mai mare. Acest lucru i-a ajutat pe Morris și pe Buddy să fie fericiți împreună mult mai mulți ani. De aceea credem că Buddy a fost primul animal de companie Hill's.

  • Recuperarea vederii?
  • Consecințele vederii slabe
  • Rochie albastră Victoria - Numoco - viziune modernă | Men sweater, Fashion, Sweaters
  • Botanist pionier, acesta își fabrică produsele de frumusețe pe bază de plante în podul casei, care devine laboratorul său.
  • Misiune si Viziune - Scoala Gimnaziala Nr.1 Marca
  • Он еще раз бросил взгляд на деревню, в которой было так хорошо, и которую он никогда больше не увидит, если те, кто стоят за Серанис, добьются .