Hipermetropie - Wikipedia

Colectarea hipermetropiei

Conținutul

  colectarea hipermetropiei îmbunătățirea vederii în vârstă

  Pietre restabilind vederea mod normal, cand o persoana priveste un obiect, razele de lumina trec prin ochi pentru a ajunge la retina, determinand mesaje neurologice ce sunt transmise de la celulele retinei prin nervul optic la centrele vederii din creier, acesta procesand informatia si vederea fiind posibila.

  Concentrarea razelor de lumina trebuie sa fie pe o portiune mica a retinei, in caz contrar, imaginea este incetosata iar rolul de a focaliza lumina revine corneei si cristalinului.

  Doua metode pentru corectarea hipermetropiei Corectarea hipermetropiei inseamna defapt eliminarea pe moment a viciului de refractie, insa nici cu timpul acesta nu dispare.

  In cele mai multe cazuri, hipermetropia este de natura fiziologica, focalizarea razelor de lumina fiind in spatele retinei si nu pe retina, ca urmare a unor disproportionalitati ale lentilelor oculare: corneea usor curbata, cristalinul impins in interiorul ochiului sau globul ocular cu diametrul anterro-posterior mic. Persoanele cu acest viciu de refractie nu au capacitatea de a focaliza obiectele aflate in proximitate sau in departare, din cauza colectarea hipermetropiei modificari aparute la nivelul corneei si cristalinului, ele depunand in mod constant un efort de acomodare pentru a reusi sa focalizeze.

  colectarea hipermetropiei corectarea vederii cu laser dacă plus

  Principalele simptome ale hipermetropiei sunt: vederea incetosata, in special pentru colectarea hipermetropiei aflate la o distanta mica; dureri de cap frecvente; durere si tensiune oculara; vedere incetosata in spatii intunecate sau pe timpul noptii. Vino la Lensa si beneficiezi de consultanta specializata si o gama larga de produse din care il poti alege pe cel perfect pentru tine.

  colectarea hipermetropiei viziune 75 ce