Despre ochi

Albinism vizual, Ce fel de boli pot fi asociate cu îngustarea câmpului vizual?

Albinismul rezultă prin moștenire genetică a genelor recesive. Dezordinea respectivă poate afecta toate vertebratele, atât peștii, amfibienii, reptilele, păsările cât și mamiferele, inclusiv oamenii.

Albinismul – Despre ochi

Tipul și cantitatea de melanină pe care un organism o produce, determină culoarea pielii, părului și a ochilor. Cele mai multe dintre persoanele cu albinism sunt sensibile la expunerea la soare și manifestă un risc crescut de a dezvolta cancer de piele.

Melanina joacă un rol important în dezvoltarea unor nervi optici. Din această cauză, toate formele de albinism cauzează probleme ale dezvoltării și funcționării ochilor.

Semne si simptome

Este o afecțiune rară, care se întîlnește la 5 persoane din Cauze Această afecțiune este cauzată de un defect al metabolismului melaninei și este caracterizată printr-o absență a acestui pigment, care protejează pielea de radiatțile solare. Melanina este produsă de melanocite, care se găsesc în piele și ochi.

viziunea semințelor de in anonismul viziunii

O mutație poate avea ca rezultat lipsa producției de melanină sau un nivel scăzut al valorilor acesteia. În cele mai multe situații de albinism, pentru a manifesta boala, o persoană trebuie tratamentul glaucomului miopiei moștenească două copii ale unei gene mutante - una de la fiecare părinte.

Dacă persoana are o singură copie, afecțiunea nu albinism vizual va dezvolta.

viziunea la distanță se înrăutățește informații de bază despre tabelul de viziune

Indiferent ce mutație genetică este prezentă, deficiența de vedere este o caracteristică întîlnită în toate cazurile de albinism. Acest lucru este cauzat de dezvoltarea defectuoasă a căilor nervoase de la ochi la creier și de dezvoltarea normală a retinei.

Definiţie clinică OCAcuprinde un grup de afecţiuni ereditare caracterizate prin deficit de pigmentare a pielii, părului şi ochilor.

Clasificare Sistemul de clasificare al tipurilor de albinism are la bază tipul de gene care au provocat tulburarea. Cu toate acestea, cele mai multe tipuri de albinism au anumite caracteristici care albinism vizual disting de altele.

Principale tipuri de albinism includ: Fiți cu noi pe facebook: Albinism oculocutanat - cauzat de o mutație la nivelul uneia din cele 4 gene. Albinism vizual mutație are caracteristice semne și simptome legate de vedere tulburări oculare și cutanate, de culoarea părului și a irisului. Cele mai multe dintre persoanele cu acest tip de albinism au pielea lăptoasă, părul alb și ochi albaștri la naștere.

abateri de la norma viziunii viziune de origine vasculară

Unele persoane cu această tulburare nu își schimbă niciodată pigmentația, totuși pot exista cazuri în care nivelul de melanină să crească în timpul copilăriei și adolescenței. Părul lor poate deveni blond auriu sau șaten deschis. Pielea de albinism vizual, nu își schimbă culoarea, dar uneori se poate bronza.

hipermetropie pentru a opera cum să-ți recâștigi videoclipul

Irisul își poate modifica, de asemenea, culoarea și își poate pierde o parte din transluciditate. Este mai des întîlnit în cazul persoanelor care trăiesc în Africa Subsahariană și a afro-americanilor, decît la alte grupuri de populație. Părul acestora poate fi blond, șaten, roșcat, iar ochii pot avea culoare albastru-gri, iar pielea este de culoare albă încă de la naștere. La persoanele de origine africană, pielea poate fi maro deschis, iar la cele din Asia sau nordul Europei este de obicei albă.

În ambele cazuri, culoarea pielii este apropiată de cea a familiei, un pic mai deschisă.

Bolile hipopigmentare congenitale sunt urmatoarele: albinismul oculocutanat tipurile 1, 2, 3, 4, albinismul ocular, sindromul Chediak-Higashi, sindromul Hermansky-Pudlak si sindromul Griscelli. Toate rasele par a fi afectate in mod egal de aceste mutatii care duc la albinism.

Prin expunerea la soare se pot dezvolta pistrui, alunițe sau lentiginele. Acestea au pielea roșie-brună, părul roșcat și ochii căprui sau maro închis. Acest tip de albinism se întîlnește cel mai frecvent în rîndul persoanelor de origine japoneză.

Albinismul ocular x-linkat - prespune o mutație genetică a cromozomului x. De aceea, se întîlnește aproape exclusiv la bărbați.

Persoanele care suferă de albinism ocular au probleme de dezvoltare și manifestă tulburări vizuale.

Alte tipuri de albinism

Totuși, culoarea părului, a ochilor și a pielii, este în general în limite normale sau ușor mai deschisă decît cea a celorlalți membrii din familie. Sindromul Hermansky-Pudalk - este o formă rară de albinism, cauzată de mutația a cel puțin uneia din cele șapte gene. Persoanele cu această tulburare au semne și simptome asemănătoare cu cele ale albinismului oculocunatat, dar și boli pulmonare, intestinale și boli de sânge.

Sindromul Chediak-Higashi - este o formă rară de albinism, cauzată de o mutație a unei gene asupra cromozomului 1. Semnele și simptomele sunt similare cu cele ale albinismului oculocutanat. Părul este de obicei șaten sau albinism vizual, cu luciu argintiu, iar pielea este alba- gălbuie către gri.

mlaștini despre vedere distanța de vedere între elevi

Oamenii cu acest sindrom au o albinism vizual a celulelor albe ale sângelui, care are drept rezultat o sensibilitate la infecții. Simptome Semnele și simptomele albinismului sunt de obicei, dar nu întotdeauna, aparente la o persoană care suferă de această boală, sub forma unor modificări a culorii pielii, părului și al ochilor. Indiferent de efectul pe care îl are albinismul asupra aspectului, toți bolnavii au probleme cu vederea. Pielea Cel mai ușor albinismul se recunoaște prin pielea de un alb lăptos.

Traumatismul capului Amintiți-vă că aceasta nu este o listă exhaustivă și este recomandat să vă adresați medicului dumneavoastră în caz de persistență a simptomelor. Când este cel mai probabil să vă adresați medicului dumneavoastră în cazul îngustării câmpului vizual? Remediile pentru îngustarea câmpului vizual diferă în funcție de tipul bolii. În cazuri mai frecvente și mai puțin severe de exemplu, miopie este suficient a utiliza ochelari sau lentile de contact pentru a corecta defectele vizuale. În toate celelalte cazuri, cu toate acestea, trebuie să vă adresați unui specialist sau unui centru de specialitate.

Pigmentarea pielii poate varia de la alb la cea a părinților sau fraților fără albinism. În cazul unor persoane cu albinism, pigmentația pielii nu se modifică niciodată. Pentru alții, producția de melanină poate începe să crească în timpul copilăriei sau adolescenței, rezultînd mici modificări în pigmentație. Părul Culoarea părului poate varia de la foarte alb la șaten închis. Persoanele din Africa sau Asia, care au albinism, pot avea culoarea părului: blond, rșscat sau șaten.

Patogenie si cauze pentru albinism

Culoarea părului, se poate monifica începînd din maturitatea timpurie. Culoarea ochilor Culoarea ochilor poate varia de la albastru foarte deschis pînă la căprui, și se poate modifica o dată cu vîrsta.

Datorită lipsei de pigment a irisului, ochii devin translucizi. Acest lucru înseamnă că nu pot bloca în totalitate lumina care intră în ochi.

norma de viziune la 6 ani viziune slabă minus 6

De aceea, ochii care au culoare deschisă pot uneori să pară roșiatici în unele unghiuri de lumină. Acest lucru este explicabil prin faptul că se vizualizează lumina reflectată în partea din spate a ochiului îi care trece inapoi albinism vizual iris - aspect similar cu efectul de ochi roșii care apare într-o fotografie.

Vederea Semnele și simptomele albinismului care se manifestă la nivelul funcîiei ochilor includ: Fiți cu noi pe facebook: mișcări rapide și involuntare ale ochilor nistagmus incapacitatea de a fixa privirea ambilor ochi în același punct sau de a o mișca în același timp strabism miopie sau hipermetropie avansată.