Totul este cuprins în câmpul de vizualizare în fața calculatorului sau stației de lucru

Vizualizarea vederii

Cum poti proteja sănătatea ochilor?

Acest instrument creează o nouă vedere a obiectului selectat în foaia activă de desen. Cum se utilizează Selectați un obiect în vizualizarea 3D sau în arborescența Proiect, apoi faceți clic pe instrumentul Vizualizare desene.

vizualizarea vederii

În mod prestabilit, în partea stângă sus a paginii va fi afișată o vedere de sus scara la 1: 1 scară reală. Este posibil să nu fie vizibil dacă este prea mic sau prea mare pentru pagină. Un obiect View se adaugă la obiectul Page din arborescența Project.

Pentru afișările ulterioare, se va adăuga un număr de trei cifre la nume.

vizualizarea vederii

Faceți clic pe săgeata din fața obiectului Pagină pentru a o deschide și afișați vizualizările pe care le conține. Dacă numai obiectul este selectat în Arborescența proiectului, vizualizarea este adăugată la prima pagină a proiectului.

Dacă aveți mai multe pagini în proiect, selectați obiectul și pagina la care ar trebui adăugată.

vizualizarea vederii

Apoi faceți clic pe pictograma pentru a adăuga vizualizarea la pagina selectată. Modificați o vizualizare existentă Deschideți obiectul Page din arborele Project și selectați View. Parametrii săi pot fi editați în fila Vizualizare proprietăți.

vizualizarea vederii

Isometric view with smooth lines visibility off Isometric view with smooth lines visibility on Label: modifică eticheta vizualizării în arborescența proiectului. Rotation: rotește vederea.

  1. Puteți vedea totul clar atunci când citiți documente însă, atunci când un coleg intră în birou, vă este dificil să-l recunoașteți sau vă este dificil să schimbați privirea de la documentele din fața dumneavoastră și partenerii de discuție în timpul unei întâlniri importante.
  2. Cum de evitat pierderea vederii ®
  3. Îmbunătățirea bruscă a vederii, “bucuria de scurtă durată” care anunță o boală gravă
  4. Vedere bună online
  5. Totul este cuprins în câmpul de vizualizare în fața calculatorului sau stației de lucru
  6. Testul ZEISS online de verificare a vederii
  7. Cum de evitat pierderea vederii ® Cum de evitat pierderea vederii ® Vederea - unul din cele cinci simţuri care ne ajută să percepem imaginile, o capacitate indispensabilă a cărei tulburări persistente ne alarmează.
  8. In cazul multor afectiuni, precum dezlipirea de retina sau glaucomul, interventia prompta este esentiala pentru evitarea sau reducerea sanselor de instalare a cecitatii.

De exemplu, o vizualizare izometrică va necesita o rotație de 60 de grade vezi și parametrul Direction below Scale: stabilește scala de vizualizare. X: setează poziția orizontală a vederii pe pagină în milimetri.

Drawing: inserarea unei vederi pe pagină

Y: stabilește poziția verticală a vederii pe pagină în milimetri. Rețineți că coordonatele 0,0 sunt localizate în partea din stânga sus a paginii, deci cu cât este mai mare numărul, cu atât mai mic va fi vizualizarea pe pagină. Direction: schimbă direcția de vizualizare.

vizualizarea vederii

Acesta este setat de valorile xyz care definesc un vector normal pentru pagină. Vederea de sus va fi 0,0,1iar izometria va fi 1,1,1.

vizualizarea vederii

Valorile pot fi negative. Afișează liniile ascunse: comută sau dezactivează vizibilitatea liniilor ascunse selectând Adevărat sau Fals. Afișează liniile netede: comută sau dezactivează vizibilitatea liniilor netede prin selectareaTruesauFalse.

10 exerciții simple pentru relaxarea și îmbunătățirea vederii

Liniile netede sunt de asemenea numite margini de tangență. Aceste margini indică schimbări de vizualizarea vederii între suprafețele tangente. Expertul vizualizării desenului Pentru a genera automat o foaie de desen cu vizualizări standard, utilizați Automatic drawing Vizualizarea vederii.