Top 5 fotbaliști în viziunea brazilianului Ronaldo: Cristiano, lăsat afară

Viziune Ronaldo

Încă de la finalul anilor '90 între cei doi s-a format o relație puternică, după viziune Ronaldo Zizou, care mersese la clinica unde fusese spitalizat Ronaldo pentru o accidentare minoră, a ținut neapărat să îl vadă pe brazilian pentru a-i ridica moralul.

viziune Ronaldo

El era la Juve și, fără să mă anunțe măcar, a aflat de problemele mele și mi-a făcut o vizită. A fost ceva neașteptat, iar acolo s-a născut prietenia noastră", și-a amintit Ronaldo.

Zidane, impresionant și pentru Cicinho Imens ca jucător, Zidane a devenit rapid unul dintre cei mai bine cotați antrenori din lume, după ce a condus-o pe Real Madrid spre o performanță fără egal în istoria modernă a fotbalului: 3 Ligi ale Viziune Ronaldo la rând.

Cristiano Ronaldo All 101 Goals for Portugal REACTION

Încă de pe vremea în care îmbrăca tricoul blanco, Zizou era un adevărat lider, asumându-și rolul de antrenor din teren și ajutându-i pe fotbaliști să înțeleagă la "milimetru" ce le cerea stafful tehnic. În aceeași zi în care Ronaldo a vorbit la superlativ despre francez, un alt brazilian care a evoluat pentru Real, Cicinho, și-a exprimat prețuirea pentru fostul mijlocaș din Hexagon.

El a precizat că vacanța în care jucătorii lui Juve intră trebuie să fie un bun prilej pentru a lua cele mai bune decizii pentru viitor. Acum e timpul să reflectam, timpul să analizăm ce a fost bine și ce a fost rău pentru că gândirea critică e singura care ne poate ajuta să fim mai buni. Un club uriaș ca Juventus trebuie să aibă viziunea că e cel mai bun din lume, să muncească pentru asta și să se numească așa ca rezultat a tot ce face.

Zizou a fost dirijor. El ne-a ajutat întotdeauna să ne poziționăm pe teren.

viziune Ronaldo

Înainte de meciuri, îndruma pe toată lumea, ne explica unde să stăm și ce să facem. Era deja antrenor pe teren.

Florentino spunea mereu că Zidane a jucat într-un costum, atât de elegant a fost pe teren.

viziune Ronaldo

Nici măcar nu a transpirat! A fost frumos să-l văd jucând Cicinho Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe trăiește miopia. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți

  1. Are un frate mai mare, Hugo n.
  2. R9 nu are ochi pentru CR7! Top 5 fotbaliști în viziunea brazilianului Ronaldo
  3. Viziune pentru lectură