O reformă nehotărâtă şi lipsită de viziune | România | DW |

Viziune confuză

Conținutul

  refacerea vederii prin lentile pentru miopie

  Vezi mai multe articole din categoria politic Eurodeputatul susţine că "multe dintre guvernele europene încearcă să viziune confuză contractele încheiate cu aceste firme, în încercarea de a reduce costurile nejustificate".

  Cătălin Ivan se declară preocupat şi de măsura în care politicile naţionale de achiziţionare de stocuri masive, într-un moment de panică, pot fi justificate în baza principiului precauţiei. El solicită totodată un răspuns legat de suspiciunile ridicate de Wolfgang Wodarg, întrebând dacă există îndoieli similare la nivelul instituţiilor UE.

  Comisia pentru Afaceri Sociale a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei APCE a propus organizarea de urgenţă a unei dezbateri pe tema "Falsele pandemii: o ameninţare pentru sănătate"în cadrul sesiunii plenare din perioada ianuarie, informează un comunicat de marţi al Consiliului Europei CoE. Dacă APCE va fi de acord cu propunerea atunci când va adopta agenda în prima zi a sesiunii, dezbaterea ar putea avea loc viziune confuză dimineaţa zilei de joi, 28 ianuarie.

  măsurarea la scară a vederii la amurg, vederea se deteriorează

  Comisia are programată şi o audiere cu uşile închise pe această temă, în ziua de marţi, 26 ianuarie, la care vor participa reprezentanţi ai Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii OMSindustriei farmaceutice europene şi experţi în domeniu. La 7 ianuarie, mai mulţi parlamentari ai Consiliului Europei au solicitat crearea unei comisii de anchetă, pentru a evalua "ameninţarea unor viziune confuză pandemii pentru sănătate".

  refacerea vederii cu ceai viziune plus trei ce înseamnă