Verificarea testelor de culoare neagră

Testarea viziunii

  • Cât timp se tratează hipermetropia
  • Cu astigmatismul, forma corneei sau a lentilei este deformată.

Teste de culori orbite online Un test de culoare orb este un dispozitiv pe care medicul de ochi îl utilizează pentru a determina dacă aveți o deficit de viziune de culoare, cunoscută sub numele de orbire colorată. Dacă credeți că ați putea fi o culoare orb, vizitați-vă medicul. Nu aveți încă unul?

Strabisme paralitice

Faceți clic aici pentru a găsi un medic pentru ochi lângă dvs. Există testarea viziunii tipuri de teste color blind: teste de screening care pot detecta prezența unei probleme de vedere color și teste cantitative mai detaliate care pot puncte de vedere opuse o deficiență a vederii color și pot determina tipul și severitatea orbirii colorate.

Verificarea testelor de culoare neagră Cel mai răspândit test de screening pentru orbire coloră este testul Ishihara Color Vision. Testul este numit după medicul oftalmolog japonez Shinobu Ishiharacare a inventat procedura și a publicat pentru prima dată o descriere a acesteia în Medicii de ochi folosesc plăcile Ishihara pentru a examina pacienții pentru probleme de vedere al culorii.

Cineva cu deficiență de culoare roșu-verde nu poate vedea numărul roșu din acest testarea viziunii. Testul Ishihara Color Vision constă dintr-o broșură, fiecare pagină conținând un model circular sau "placă" care conține multe testarea viziunii de diferite culori, luminozitate și dimensiuni. Punctele aparent aleatoare colorate sunt aranjate în așa fel încât o persoană cu vizibilitate normală în culori va vedea un număr dintr-o singură cifră sau de două cifre în interiorul matricei de puncte.

Dar o persoană colorblind nu va putea vedea nici un număr sau va vedea un număr diferit de cel văzut de o persoană cu viziune normală în culori. Testul complet Ishihara Color Vision conține 38 plăci. Versiunile abreviate care conțin 14 sau 24 plăci sunt mai frecvent utilizate ca teste de screening în timpul unui examen de ochi complet.

publicitate în ceea ce privește procesele mentale

Persoanele care sunt testate, văd în general plăcile Ishihara în lumină normală în cameră, în timp ce poartă ochelari de prescripție normală. Deoarece testul Ishihara presupune ca persoana care este testată să recunoască și să identifice numerele, testul poate fi mai puțin fiabil atunci când testează viziunea de culoare a copiilor foarte mici.

Un termen folosit frecvent pentru a descrie plăcile de culoare ale testului Ishihara Color Vision este "pseudoisochromatic".

Testare a viziunii culorilor

Acest lucru face aluzie la unele puncte colorate în model, care la început ar putea părea egale "iso-" în culori "cromatice" cu puncte înconjurătoare. Dar aceasta este o asemănare falsă "pseudo"iar diferența care există există îi permite unei persoane cu viziune normală a culorii să detecteze numărul "ascuns" din matricea de puncte.

De la introducerea testului Ishihara Color Vision, companiile din domeniul dispozitivelor medicale au dezvoltat teste testarea viziunii screening pentru orbire similară folosind plăcile pseudoizocromatice. De exemplu, testul ColorDx computerizat de vizualizare a culorilor Konan Medical este o aplicație de auto-evaluare cu auto-administrare care vine preîncărcată pe o tabletă Android.

Навигация по записям

În plus față de testarea pentru orbirea cu genetică genetică, aplicația ColorDx poate detecta deficiențe de vedere colorat care se pot dezvolta mai târziu în viață din cauza glaucomului, sclerozei multiple, retinopatiei diabetice, edemului macular și a altor tulburări, utilizarea de medicamente și alte substanțe, potrivit companiei. Cel mai popular test este testul Farnsworth-Munsell Hue.

Testul Farnsworth Munsell Hue identifică și cuantifică problemele de vedere al culorii.

Imagine: Macular Pigment Research Group, Waterford Institute of Technology Acest test constă din patru tăvi care conțin multe discuri mici de nuanțe diferite. Fiecare tavă are un disc de referință colorat la un capăt. Persoana testată trebuie să aranjeze celelalte discuri din tavă pentru a crea un continuu de nuanță treptată în schimbare. Pentru rezultate precise, testul Farnsworth-Munsell Hue trebuie administrat într-o cabină de vizualizare care simulează lumina naturală cât mai aproape posibil.

gama vizuală de antrenament

De asemenea, discurile colorate trebuie înlocuite cel puțin o dată la doi ani pentru a preveni pierderea saturației culorii care ar putea afecta rezultatele. Fiecare disc colorat este numerotat în partea inferioară pentru a permite înregistrarea rezultatelor pe o cheie. Cu cât este mai aproape de meciul dintre secvența de testare a capacelor și secvența corectă, cu atât este mai exactă percepția culorii persoanei.

Ce alegi? O anvelopă de calitate uzată sau una ieftină nouă?

În acest mod, testul Hue poate detecta dacă persoana testată este sau nu colorblind testarea viziunii determină, de asemenea, tipul și gravitatea orbirii sale colorate. O versiune abreviată a testului Hue - numită testul Farnsworth-Munsell D15 - conține doar 15 discuri numerotate cu nuanțe diferite.

Testul D15, ca și testul Ishihara Color Vision, este doar pentru examinarea vizuală a culorilor și nu poate cuantifica testarea viziunii orbirii de culoare a unei persoane. Cine ar trebui să ia un test de culoare orb? Un test de culoare orb trebuie să fie dat oricui are în vedere o profesie în care percepția exactă a culorii este esențială.

Gimnastica restabilește vederea

Exemplele includ electricieni, artiști comerciali, designeri, tehnicieni și un anumit personal de producție și marketing. Blocarea efectului de culoare asupra performanței unei persoane depinde într-o mare măsură de cerințele legate de culoare ale poziției și de severitatea deficienței viziunii culorii persoanei.

Related Content

În multe cazuri, teama de a fi handicapată de orbirea colorată este nejustificată. Deoarece testarea viziunii este prezentă miopie și hipermetropie a ochilor naștere, cei mai mulți oameni colorați nu cunosc deficiența lor de viziune a culorilor și nu găsesc că interferează semnificativ cu viața lor de zi cu zi.

Deși testarea viziunii există tratament pentru orbirea colorată, în unele cazuri, lentilele de contact special colorate pot îmbunătăți capacitatea unei persoane cu culori deschise de a percepe diferențele dintre anumite culori. Teste de culori orbite online Multe teste color blind pot fi găsite online.

STRABISMUL PENTRU MEDICI - VII. Strabisme paralitice - Oftalmix

Acestea sunt aproape întotdeauna variații ale testului de screening Ishihara și sunt prezentate în grade diferite de calitate. Deoarece reprezentarea exactă a culorilor este esențială pentru corectitudinea oricărui test orb colorat, rezultatele testelor de screening color vizuale online sunt suspecte. Pentru rezultatele cele mai exacte, consultați-vă medicul dumneavoastră ochi testarea viziunii faceți un test de culoare orb, administrat de un profesionist instruit, folosind materiale de testare standardizate, cu iluminare adecvată.