Restaurare audio - Audio restoration - localuri-bucuresti.ro

Restaurarea audiovizualului, Download aplicații mobile

vederea s-a deteriorat, fruntea doare

Play Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis în şedinţa de marţi să sancţioneze cu somaţie publică mai multe posturi de televiziune pentru abateri de la legislaţia audiovizualului în relatările care au vizat cazul de la Caracal.

Antena 3, B1 TV, Prima Restaurarea audiovizualului, Antena 1, TVR 1 şi TVR Craiova au primit această sancţiune pentru că au încălcat prevederi ale legislaţiei audiovizualului conform cărora restaurarea audiovizualului de servicii media audiovizuale nu pot difuza imagini care exploatează sau scot în evidenţă traumele ori traumatismele unei persoane.

Fac excepţie cazurile umanitare, pentru difuzarea cărora este necesar acordul persoanei în cauză sau al familiei", precum şi prevederea conform căreia "orice persoană are dreptul la respectarea intimităţii în momente dificile, cum ar fi o pierdere ireparabilă sau o nenorocire".

În cazul posturilor Digi 24, Realitatea TV, România TV, Kanal D votul se va relua la cancer la vedere şedinţă a CNA, având în vedere că niciuna dintre propunerile de sancţionare formulate de membrii Consiliului, în şedinţa de marţi, nu a primit suficiente voturi pentru a fi aprobată.

antrenament de vedere periferic

Gabriel Tufeanu, membru CNA, s-a arătat deranjat că posturile "au năvălit pe familie" în acel moment când s-a aflat că fetele au fost omorâte şi modul în care au fost ucise. Vicepreşedintele Consiliului, Nicolaie Bălaşa-Sorescu, a declarat că presa a fost singurul mijloc prin care cazul de la Caracal a devenit public şi singura instituţie ce a făcut presiunea necesară pe celelalte instituţii ale statului, altfel, susţine el, şi acest incident ar fi fost "băgat sub preş".

masă oftalmică SO-2

Modul în care a fost tratat acest subiect e simptomatic pentru nivelul televiziunilor din România. Au exploatat pentru audienţă suferinţa unor oameni", restaurarea audiovizualului declarat, la rândul său, Radu Herjeu, membru CNA. În opinia preşedintelui Consiliului, Monica Gubernat, necomunicând autorităţile, radiodifuzorii fac speculaţii. Vera Secrieru, reprezentantă a postului Digi 24, a fost de părere că lipsa comunicării instituţionale a prelungit nişte speculaţii.

miopia scade pentru a îmbunătăți vederea

Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare.

Restoring old nightstand // Restaurare noptiera veche