Spania, Barcelona, Spania pătrate, viziune nocturnă, rotativ | Pikist

Pătrate viziune, Pătrat magic

Conținutul

  Schița vizualizării computerului - Outline of computer vision De la Wikipedia, enciclopedia liberă Următoarea schemă este oferită ca o prezentare de ansamblu a și ghid actual pentru viziunea computerului: Viziunea computerului - câmp interdisciplinar care tratează modul în care computerul poate fi realizat pentru a obține o înțelegere la nivel înalt din imagini sau videoclipuri digitale.

  medicament pentru ochi timp de un an vederea s-a deteriorat într-o zi

  Din perspectiva inginerieiacesta încearcă să automatizeze sarcinile pe care sistemul vizual uman le pătrate viziune face.

  Sarcinile de viziune pe calculator includ metode de achiziție de imagini digitale prin intermediul senzorilor de imagineprocesarea imaginilor și analiza imaginilorpentru a ajunge la o înțelegere a imaginilor digitale.

  ochii oamenilor cu vedere slabă pastile de vedere picamilon

  În general, se ocupă cu extragerea datelor de înaltă dimensiune din lumea reală pentru a produce informații numerice sau simbolice pe care computerul le poate interpreta. Datele de imagine pot lua mai multe forme, cum ar fi secvențe video, vizualizări de la mai multe camere sau date multidimensionale de la un scaner medical.

  Fiind o disciplină tehnologică, viziunea computerului încearcă să aplice teoriile și modelele sale pentru construcția sistemelor de viziune pe calculator.

  antrenament pentru a îmbunătăți vederea video vederea minus 3 poate fi vindecată

  Ca disciplină științifică, viziunea computerului este preocupată de teoria din spatele sistemelor artificiale care extrag informații din imagini.