Oftalmologie Bucuresti

Medic oftalmolog

Evenimentul organizat de dumneavoastră promovează sănătatea prin mișcare. Spitalul Arcadia mi-a readus speranța și puterea de a zâmbi după ce am trecut în ultimii 7 ani prin 3 operații complexe, în total 6 intervenții, la ambele mâini și la ambele picioare, după un accident grav suferit în străinătate.

  • Pixeli de viziune umană
  • MEDICI – Clinica Oftalmologica MCI
  • Miopie călare

După ani de stat la pat nemișcat, ca într-o paralizie, după o permanentă luptă cu mine însumi, duminică, pentru a doua oară, voi pedala alături de toți cei care iubesc sportul. Pentru mine acest eveniment înseamnă foarte mult. Arcadia, vă mulțumesc pentru tot ce faceți, pentru profesionalism și pentru tot ceea ce oferiți comunității ieșene.

Echipa medicala - Oftalmologie | Arcadia Spitale si Centre Medicale

Fără pic de exagerare, este un motiv extraordinar de a alege să te operezi, să te tratezi în acest spital fără a fi nevoit să pleci la o clinică în străinătate.

De ce să pleci în străinătate când Arcadia este cea mai bună soluție?

Controlul oftalmologic la copii

Elimini stresul deplasării în altă țară și elimini inconvenientul de a fi printre străini. Dăruirea și profesionalismul echipei medicale și a întregului personal în a folosi tot ceea ce au învățat, mă vor face să apelez întotdeauna cu încredere la serviciile oferite de acest spital.

Sună la Arcadia

Recomand spitalul Arcadia tuturor celor care își respectă sănătatea și o pun pe primul plan; pentru că este o adevărată clinică occidentală unde ești tratat și îngrijit normal; unde operația este fără dureri și fără disconfortul aglomerației din spitalele de stat. Am observat o îmbunătățire în calitatea serviciilor, ceea ce a făcut experiența mult mai plăcută în Maternitatea Arcadia. Totul a fost extraordinar. De la medici, la asistente, la curațenie și mâncare.

Cand sa mergi la medicul oftalmolog: semne de alarma | localuri-bucuresti.ro

Tot, tot excepțional. Ca sa nu mai spun de răbdarea asistentelor de la neonatologie care te ajută cu alăptarea, încurajeaza alăptatul exclusiv la sân și te învață absolut tot ce ai nevoie. Mii de mulțumiri pentru amabilitate și profesionalism întregului personal! Iar mămicilor care aleg sa nască acolo le recomand din suflet să stea cu partenerul în salon deoarece va fi de un real ajutor!

Voi recomanda cu siguranță! Vă dorim succes și la cât mai mulți pacienți mulțumiți!!

medic oftalmolog etape de restaurare a vederii

Programările întotdeauna se respecta, iar personalul se comporta foarte frumos. Mulțumesc Arcadia pentru minunea care a venit pe lume la voi. Dacă voi mai avea nevoie, voi reveni cu siguranță.

Reguli și recomandări

Într-un cuvânt: personal de nota 10! Am avut parte de cel mai profesionist personal care m-a făcut medic oftalmolog în siguranță și mi-a acordat toata îngrijirea de care am avut nevoie. Medicii la fel. Simți respect și grijă primită de la cei care te consultă!

În condiții optime.

  • Vizualizare îmbunătățită a vederii
  • Ce tratează medicul oftalmolog
  • Lupul are o vedere bună

Mulțumiri pentru îngrijire! Vă felicit cu drag!

In general, pentru adultii fara factori de risc se recomanda un examen oftalmologic: la fiecare ani, pentru varste cuprinse intre 18 - 55 ani anual, dupa varsta de 55 ani La adultii "cu risc", se recomanda un examen oftalmologic anual. Factorii de risc pentru afectiunile oftalmologice sunt: antecedente familiale de boli oculare rude cu glaucom, degenerescenta maculara, retinopatie pigmentara, keratoconus, etc. Dupa o examinare oftalmologica, medicul oftalmolog va informa pacientul care este data recomandata pentru urmatoarea examinare, tinand cont de varsta, afectiuni generale si oculare, antecedente familiale, tratamente efectuate, etc.

Mulțumim că existați! Personalul a fost foarte politicos, a dat dovada de profesionalism, drept dovadă bebe nici nu a plâns.

Consultația online nu înlocuiește o vizită la Clinică. Ușor de accesat dacă aveți nevoie de ajutor urgent.

Mulțumesc Arcadia! Personalul este calificat, condițiile sunt excelente, ceea ce fac experiența nașterii, mult mai ușoară.

Formular de căutare

Sunt foarte mulțumit. Medici profesioniști și empatici, condiții foarte bune. Mulțumiri echipei medicale, asistentelor, infirmierelor pentru profesionalism, atitudine pozitivă și medic oftalmolog. Vom reveni, cu drag, de fiecare dată când va fi nevoie.

Oftalmolog

Cristina R. Promtitudine, rapiditate și profesionalism. Recomandăm cu încredere. Un colectiv amabil și receptiv.

medic oftalmolog exerciții care îmbunătățesc imediat vederea

Medic oftalmolog simțit în siguranță! Am recomandat și prietenilor mei serviciile dumneavoastră! Vă mulțumesc!

Meniu cont utilizator

Te ascultă cu calm și răbdare, te îndrumă, îți rezolvă problemele, îți alungă temerile, îți dau sănătatea de care au și ei multă nevoie.

Permiteți-mi medic oftalmolog vă îmbrățișez pe toți! Este modul meu de a vă mulțumi!

medic oftalmolog aparat de vizionare alimentare automată

Multe mulțumiri și considerație pt acest spital. Felicitări întregului personal! Locuiesc de 15 ani în Olanda și vă pot confirma că spitalul dvs. Toți românii merită să fie tratați așa. Felicitări, totul este excepțional!

Toate specialitățile

Vom reveni și vom face recomandări tuturor cunoștințelor. Cadrele medicale au oferit permanent informații despre starea de sănătate a bebelușului și mămicilor. Copilul a fost tratat în cele mai bune condiții, fiind oferit în același timp și confortul psihic de care copilul și mama au atâta nevoie.

Cu mare plăcere voi reveni! O experiență care a ușurat vindecarea prin eliminarea altor factori de stres. Copilul s-a simțit ca în vacanță, nu a conștientizat că se află într-un spital.