Îți recomandam aceste produse alternative

Imunitate vizuală

Conținutul

  Descriere Sanatate vizuala imunitate vizuală de la primii pasi De la cele mai incipiente varste, tinerii si adultii deopotriva petrec din ce in ce mai mult timp folosind diferite dispozitive electronice cu ecran, fapt care determina specialistii sa ia in calcul efectele pe termen lung ale expunerii ochilor la lumina albastra.

  imunitate vizuală test de acuitate vizuală

  Ecranele computerelor, ale tabletelor, telefoanelor mobile si alte altor dispozitive digitale emana imunitate vizuală cantitate foarte mare de lumina albastra, extrem de periculoasa pentru sanatatea vizuala. Spre deosebire de razele ultraviolete, toata lumina albastra vizibila trece prin cornee si cristalin si ajunge la retina.

  imunitate vizuală exerciții de miopie pentru ochii liliecilor

  Pe de o parte, lumina albastră inhiba producţia de melatonina, hormonul care regleaza somnul, inducand oboseala cronica, pe de alta parte, este afectata sanatatea ochilor.

  Mai mult, ochii copiilor de pana in 14 ani, filtrele lor naturale, corneea si cristalinul sunt extrem de transparente, comparativ cu cele ale adultilor. Asociere unica de ingrediente active cu gust natural de afine, atat pentru copii cat si pentru adulti, Vizual Junior este destinat sanatatii ochilor si urechilor, actioneaza sinergic la buna functionare a vederii si auzului.

  imunitate vizuală cum să restabiliți claritatea vederii

  Protejeaza retina impotriva luminii albastre, generata de ecranele televizoarelor, calculatoarelor, laptop-urilor, tabletelor si telefoanelor inteligente smartphonedin ce in ce mai folosite de catre cei mici dar si de catre cei mari. Acuitatea vizuala. Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre componentele produsului.

  imunitate vizuală sfecla îmbunătățește vederea

  Solicitati avizul medicului in caz de sarcina sau alaptare. A nu se depasi doza zilnica recomandata.

  imunitate vizuală 3 viziune poți naște singur