merită disprețul nostru - Traducere în engleză - exemple în română | Reverso Context

Disprețul oamenilor

Conținutul

  Este concluzia la care a ajuns Andreea Purice, o adolescentă de 16 ani s-a infectat cu noul tip de coronavirus.

  Boala nu a însemnat doar tratament în spital și analize medicale, dar și multe insulte și speculații din disprețul oamenilor celor din jur. În realitate, mama adolescentei, care activează în calitate de asistentă medicală a contractat virusul în timp ce îngrijea de un pacient care a ascuns faptul că este bolnav de Covid Tânăra spune că rănile provocate de privirile și insultele celor din jur sunt mai chinuitoare decât orice tratament.

  Fenomenul stigmatizării poate determina oamenii să ascundă boala, pentru a evita discriminarea, poate împiedica oamenii să solicite imediat asistență disprețul oamenilor și descuraja oamenii să adopte comportamente sănătoase.

  imbunatatirea vederii in mod natural ochii liniștitori

  Este demonstrat faptul că stigmatul și frica de anumite boli transmisibile împiedică vindecarea lor. Apărătorii pentru drepturile omului încurajează persoanele stigmatizate să-și învingă frica și să depună o petiție la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării sau să-și caute dreptatea știri oftalmice instanțele de judecată.

  viziunea plus poate cădea gimnastică pentru persoanele cu vedere slabă

  Discriminarea arată cât de nepregătită este societatea pentru cei care sunt diferiți de alții sau de majoritatea. Îndemnul meu este ca oameniisă fie curajoși, deoarece Covidul nu alege cine să fie infectat. Cei care au luptat cu boala, dar disprețul oamenilor cu prejudecățile celor din jur spun că virusul i-a învățat să privească dincolo de aparențe, dar și să fie mai responsabili.

  amplificator de vedere aloe disprețul oamenilor

  Faptele, și nu frica, vor stopa răspândirea Covid!