Orbirea și deficiența de vedere | Essilor Romania

Dispozitive vizuale

Conținutul

  restaurarea viziunii reale cum se tratează tulburările de vedere

  Dispozitivele vizuale de mărire ZEISS pentru persoanele cu deficiențe de vedere Soluția confortabilă pentru o imagine de calitate superioară Dispozitivele de ajutor vizual pot fi adaptate la nevoile individuale ale fiecărui utilizator. Gama de produse include diferite sisteme optice pentru utilizare de mână, în timp ce altele sunt concepute pentru a fi integrate în sau atașate de ochelari.

  Principalul beneficiu al celor mai multe dispozitive vizuale speciale de la ZEISS: pot fi utilizate atât pentru vederea la distanță cât și pentru vederea la apropiere.

  acuitatea vizuală la adulți 100 de exerciții de vedere pentru ochi

  Produse Lentile bifocale cu putere de mărire Acestea prezintă un design asemănător lentilelor bifocale standard, însă au o adiție mai mare decât cea obișnuită în secțiunea pentru vederea la apropiere. Secțiunea pentru vederea la distanță a lentilelor permite orientarea în mediul înconjurător, în timp ce secțiunea pentru mărire permite cititul și munca la apropiere.

  Avantajul ochelarilor telelupă comparativ cu cei pentru mărire îl reprezintă distanța de lucru considerabil mai mare dispozitive vizuale câmpul vizual pentru apropiere.

  viziune ca într-o ceață ce este cum să dezvolți viziunea volumetrică

  Modelele care prezintă o focalizare continuă de dispozitive vizuale distanță la apropiere oferă posibilități de utilizare foarte flexibile, de ex. Doar 4 pași sunt necesari pentru a determina dacă performanța vizuală a unui pacient poate fi îmbunătățită cu ajutorul unui dispozitiv de ajutor vizual și, dacă da, care este acela.

  vederea bolii parkinson tabel de patologie a vederii

  Doar câțiva pași sunt necesari pentru a determina dacă un pacient poate beneficia de pe urma unui dispozitiv de ajutor vizual și, dacă da, care este acela.