Misiune, Viziune, Valori

Blog viziune

O nouă viziune pentru gestionarea modernă a lucrului cu Microsoft Project După Jared Spataro, Corporate Vice President for Microsoft La Microsoft, misiunea noastră este să oferim fiecărei persoane și fiecărei organizații de pe planetă posibilitatea de a face mai mult.

Imaginam concepte, dezvoltam metodologii, testam noi modele si aplicam solutii. VEGO intelege valoarea timpului si valoarea omului. VEGO investeste in viitor. VEGO participa activ la dezvoltarea mediului de afaceri competitiv. VEGO se concentreaza pe transformarea timpului in valoare si pe consumarea justa a resurselor umanitatii.

Astăzi, ne face plăcere să vă anunțăm o nouă viziune pentru Microsoft Project și trei servicii noi, proiectate să ajute utilizatorii să lucreze mai eficient împreună. În ultimii ani, conceptul de bază de organizare a muncii proiectul s-a modificat semnificativ. Pe vremuri, un set bine definit de activități, persoane și jaloane, iar proiectele de astăzi pot avea multe forme și dimensiuni. Pot fi formale sau ad-hoc.

Misiune si viziune

Pot dura câteva ore sau câțiva ani. Pot fi atribuite unui grup mic sau pot fi împărțite între mai multe organizații blog viziune.

blog viziune

Prin urmare, fie că ne dăm seama sau nu, cu toții am devenit manageri de proiect. Pentru a rămâne la curent cu cerințele în permanentă schimbare ale activităților noastre zilnice, avem nevoie de instrumente suficient de simple pentru a fi utilizate de oricine, suficient de flexibile pentru a accepta orice tip de proiect, suficient de puternice pentru a gestiona inițiative de orice mărime și suficient de transparente pentru a furniza vizibilitate în cadrul întregii organizații.

Cu toate că accentul este pus pe dermatologie și medicină estetică, vei găsi la noi specialiști în:

Gestionarea modernă a lucrului Vă prezentăm gestionarea modernă a lucrului cu Microsoft Project. Totul începe cu Pornire, un serviciu nou care vă permite să vă vedeți și să vă gestionați toate proiectele într-un singur loc.

De acolo, puteți crea cu ușurință proiecte folosind noul serviciu de management de proiect.

blog viziune

Versatil testează umorul vederii definiție, acest serviciu nou este proiectat să accepte orice rol, orice nivel de competențe și orice tip de proiect.

Aceste servicii noi din Project provin din cloud, astfel încât echipele să poată accesa întotdeauna aceleași date, indiferent unde se află și ce dispozitiv utilizează.

Va asteptam la test drive!

Ele includ un set cuprinzător de capacități, inclusiv gestionarea resurselor și a finanțelor și urmărirea timpului și a cheltuielilor. Edițiile viitoare vor permite clienților să conecteze întreaga putere a aplicației desktop Project la serviciu.

Echipa Vanzari Va asteptam la test drive! Inscrieti-va si veti fi contactat in curand de un Consilier de Vanzari Avia Motors pentru confirmarea cererii dvs. Sunt de acord ca Avia Motors să prelucreze și să utilizeze datele cu caracter personal oferite, conform legislației în vigoare.

Lucrul se desfășoară permanent, în întreaga organizație, așa că poate fi blog viziune să monitorizați detaliile. Noul serviciu Plan principal vă va oferi o imagine de ansamblu interfuncțională a tuturor activităților în desfășurare.

Related posts

Cu serviciul Plan principal, nu contează dacă echipele dvs. Puteți crea vizualizări de cronologie cu mai multe proiecte, ce includ datele importante și jaloanele, pentru ca toată munca să fie vizibilă. Iar în edițiile viitoare, vom adăuga suport pentru Planner și servicii terțe, cum ar blog viziune Jira, făcând din Project un loc unic pentru gestionarea lucrului din cadrul întregii organizații.

Serviciul Plan principal blog viziune prima capacitate a Portofoliului, un set de servicii de gestionare a portofoliului și a programelor blog viziune într-un mod simplu, vizual și intuitiv. Puterea platformei Microsoft Am construit aceste noi servicii Project pentru a profita de punctele tari ale platformei mai largi Microsoft.

blog viziune

De fapt, toate cele trei servicii noi se bazează pe platforma Microsoft Common Data Service pentru aplicații. Această bază solidă oferă o listă lungă de beneficii, precum accesul la PowerApps și Microsoft Flow pentru soluții de business particularizate și integrarea cu Power BI pentru analize complexe și raportare.

  1. Misiune, Viziune, Valori - Today Advertising
  2. Mi-a căzut vederea

Ce urmează? Aceste servicii noi vor apărea în mai multe lansări.

Think Fast. Talk Smart - Matt Abrahams - TEDxMontaVistaHighSchool

Serviciul Pornire este disponibil pe scară largă astăzi, blog viziune lansare a serviciului Plan principal va fi disponibilă la începutul anului următor, iar prima lansare a noului serviciu de management de proiect va apărea în prima jumătate a anului următor.

Toate cele trei servicii vor face parte din abonamentele Project Online Professional și Project Online Premium, astfel încât abonații curenți să poată beneficia de noile capacități fără costuri suplimentare. Și, deși aceste noi servicii vor deveni în timp principalele noastre servicii de management de proiect, clienții care utilizează deja Project Online pot continua să facă acest lucru cu încredere.

O nouă viziune pentru gestionarea modernă a lucrului cu Microsoft Project

Suntem angajați să vă susținem indiferent ce serviciu Project alegeți să utilizați. Suntem foarte încântați să vedem ce vor realiza utilizatorii, echipele și organizațiile cu aceste servicii noi din Microsoft Project!

blog viziune

Dacă aveți întrebări sau doriți să aflați cum să profitați mai mult de investiția dvs.